Håndlæsning

Jeg fik interesse for håndlæsningen, fordi jeg fik læst hænder på en messe, og det var sådan en glædesfyldt oplevelse. Det her var simpelthen sjovt, tænk, alt det, man kunne se – jeg var i forvejen noget skeptisk, men det passede rent faktisk! Jeg kontaktede Erika på Odense Håndlæserskole, og gik i gang med uddannelsen.

Når jeg læser hænder kan jeg stadigvæk have den der forundring – hold da op! Det passer, det jeg siger!

Når jeg læser hænder, ser jeg først og fremmest folks personlighed. Og så kan jeg se talenter. Nogle gange ser jeg noget omkring fremtiden, men jeg kan ikke sige om en uge, da møder du en ny mand… Derimod kan jeg se, hvis det ser ud som om, du skal skifte retning i forhold til parforhold, bopæl og arbejde. Men først og fremmest ser jeg mulighederne. Jeg læser ikke udfaldet. Det er altid op til folk selv, hvilke veje, de vælger. Men jeg kan se, om det her er en person, der måske skal passe lidt godt på sig selv på et bestemt livsområde – og så siger jeg det.

Det, som jeg kan give med en håndlæsning, er at folk får øje på nogle muligheder og ofte bliver afklarede. Folk går opløftede fra en håndlæsning, fordi jeg tydeligt ser det positive i deres personlighed.

Jeg får tilbagemeldinger som – ved du hvad, jeg gik lige hjem – og så tog jeg en beslutning om, at jeg skulle begynde at skrive mit speciale, og lade være med at arbejde.

Eller – Da jeg kom hjem, var jeg ikke i tvivl. Min mand og jeg SKULLE leve sammen. Tvivlen var væk.

Jeg giver ikke folk svaret – men jeg kan bane vejen for erkendelser.

Hvis folk vil have læst hænder, er der både mulighed for at komme til mig – men jeg tager også ud til folk. Jeg har været brugt i forbindelse med fødselsdage, polterabend, veninde komsammen.

Hvis man har brug for et øjebliksbillede af her-og-nu, kan man lave en blindtegning. Her et det meget tydeligt, hvordan psyken og fysikken har det lige nu, og hvad der er specielt vigtigt at have fokus på.

Ved blindtegning skal du tegne din hånd, uden at se på papiret når du tegner. Tegningen fortæller om din personlighed, talenter og din livssituation her og nu.