Griseriet

På denne side præsenterer vi nogle af minigrisene i griseriet.

Se også www.griseriet.com

Øffert alias Gitte

Gitte er også kendt under kunstnernavnet Øffert, som hun hedder i TV2s julekalender 2017. Hun er en rigtig god gris, men også en smule kostbar. Hun er jo en rigtig movie star og føler sig lidt mere værd end os andre. Det kan være lidt anstrengende, når hun spiller kostbar, men hun er nu alligevel vores filmstjerne og en god lille gris.

Arne

Han er en rigtig lille viril orne, altid klar hvis der kommer en lækker so forbi. Han er svær at holde styr på, han bider sig gerne gennem tråd og indhegning for at komme i lag med søerne.

Bo

Bo han er go’ ! Han er en lille Orne med stort O. Er der en dejlig so i nærheden, så har Bo travlt med at lægge an på hende. Hans bedste ven er hunden Penta, der kommer besøg engang imellem. Selvom Penta er en halvstor hund, så passer den godt på den lille Bo. Det er en rigtig lille fin fortællegris, som allerede har været ude til flere arrangementer.

Bodil

Hun er en rigtig skrap-sak, der skal altid være fart over feltet, og så er hun en møfler, dvs. alt skal undersøges grundigt, meget grundigt med trynen. Selvom hun er af de mindste grise, så kan hun godt skælde ud, hvis hun bliver utilfreds med noget. Hvis hun ikke får det som hun vil have det, så skælder og smælder hun og siger som en and!

Brunhilde

Hun er en sød og ungdommelig so. En gæv pige, der er enlig mor til tre. Selvom det kan være hårdt at være alenemor til trillinger, så er hun alligevel god som dagen er lang. Og hendes hårfarve og hårpagt er der mange der misunder hende.

Buzz

Buzz er en rolig og trivelig herre. Ro, orden og hygge er hans særlige kendetegn. Han er piberyger-typen, der kan lide at sidde i en exklusiv lænestol foran kaminen og nyde en god whiskey. Der skal meget til før end han bliver sur, men overskrider du hans grænser, så markerer han tydeligt hans utilfredshed.

Margrethe

Margrethe er mormor-typen der er rund og mild, men undervurder hende ikke, kontrol med hendes omgivelser er også en af hendes egenskaber. Er der noget hun ikke kan lide, så kan hun godt blive vas og spids. Men heldigvis er hun mest en rigtig mormor-gris, sød og blid og meget tålmodig.

Margrethe har lagt navn til Margrethes Ale, den kan du læse mere om fra dette link : Magtenbølle Honning & Mjød

Rynke

Rynke er en rigtig grisemutter, mere end 21 unger har hun født i de år hun har haft sin gang i griseriet. Hun elsker sine unger og forsvarer dem ihærdigt mod verdens trusler. Ornerne har et godt øje til hende, de flokkes om hende, selvom ungdommens faste bryster er afløst af hængepatter.

Torben

Torben så dagens lys i vinteren 2015 – 2016. Han er en frisk lille fyr, der ikke er bange for at stikke grisetrynen frem. Det hænder de store orner synes, han er lidt for langt fremme i skoene, og så bliver han sat på plads. 

Torben har lagt navn til Torbens Stout, den kan du læse mere om fra dette link : Magtenbølle Honning & Mjød

Forhåbentlig var det spændende at læse om minigrisene i Magtenbølle. Grise er meget kloge dyr, er der nogen som påstår, det tror vi gerne, vores minigrise læser exempelvis avis med stor intensitet, se dette link : Grise læser avis