Forside

Besøg griseriet og bryggeriet

Oplev Brunhilde Øffesen der har født 4 små grislinger, som leger, dier og tumler med hinanden, når de ikke lige sover inde i halmen.
De andre minigrise øffer rundt i indhegningen og nyder det gode vejr. Else Marie fortæller om, hvad det kræver at holde minigrise.
Klaus viser rundt i bryggeriet og i den store have med de mange frugttræer, humle-planter, bigård og andet spændende. Det er også muligt at få en smagsprøve på de liflige dråber fra mjødbryggeriet.

Entre: voksne 30 kr Børn 20 kr

Tid: Søndag d. 26. maj kl. 13:00 til 16:00

Sted: Magtenbøllevej 78, 5492 Vissenbjerg

Ny hjemmeside KUN med minigrise:  Griseriet

Grisefortællinger

En af minigrisene tager jeg med ud til biblioteker, skoler, plejecentre, institutioner og andre steder, hvor de gerne vil have en god historie og oplevelse med dyr. Grisefortællinger er historier om det gode griseliv og eventyr hvor grise spiller en væsentlig rolle. Jeg fortæller grisenes yndlingshistorier og det er for børn og barnlige sjæle.

Else Marie

Følg også Øffert og alle de andre minigrise på Facebook, søg på Buzz Øffesen

Minigrise til salg

Jeg har løbende grise til salg. Pris: kr. 3500,- pr. stk. Grislingerne fra www.griseriet.com bliver chippet inden salg, ornerne bliver kasteret under fuld bedøvelse og alle er undersøgt af vores dyrlæge.

Grislingerne har alle været i menneskehænder fra de var nyfødte.

Kontakt Else Marie for flere oplysninger på telefon : 2013 5492 eller mail : elsemarieeventyr@msn.com

Find flere foto af Øffert og de andre minigrise i galleriet. Her er et link til TV2's pressemeddelelse om Øffert : Minigrisen Øffert